444

Събитието

За първи път тази година класацията и наградите DiVino TOP 50 ще намерят продължение в специално събитие с открита за посетители дегустация на вината от DiVino TOP 50 за 2019. Дегустацията DiVino Top 50 ще се състои на 21 май, четвъртък – в зала 6 на НДК. Първоначалната дата беше 27 март 2020, след това я променихме на 23 април. Заради ситуацията с коронавируса в страната се наложи ново отлагане на събитието за новата дата. Ако заради ситуацията се окаже, че и на тази дата няма да може да проведем събитето, през 2020 няма да го проведем. Надяваме се да не се стигне до там.

Събитието е единствена и ценна възможност за винените професионалисти и за любителите да опитат най-високо оценените и наградени от DiVino български вина за 2019, събрани заедно и представени от техните производители. Идеята е събитието-дегустация да покаже високата класа на българските вина и способността им да доставят удоволствие, особено в компанията на вкусна и подходяща храна и в предразполагаща атмосфера, допълнена от джаз изпълнения на живо.

Дегустация DiVino TOP 50

Дата на събитието: 21 май, четвъртък, 2020
Час: 18.00 – 22:00 часа
Място: НДК София, зала 6
Цена на билета:

ЩЕ ВЪЗОБНОВИМ ПРОДАЖБИТЕ СЛЕД 25 АПРИЛ!

25 лева на www.vintageclub.bg, www.eventim.bg, bilet.bg и epaygo.bg
30 лева на място

Ако в седмицата след Великден (21-24 април) видим, че нямаме шансове да проведем DiVino Top 50 ще вземем решение тази година да не провеждаме събитието. Моля дотогава не купувайте билети за събитието. Ако всичко е наред, ще имате достатъчно време да го направите. Закупилите вече билети ще могат да ги ползват без заверка, а ако събитието отпадне ще ви върнем парите в седмицата 1-5 май 2020.