Фоур Френдс са създали едно великолепно розе с много блед цвят (подсказва го и името “невидимо”), но за сметка на това с интензивни аромати и балансиран, обемен и хармоничен вкус. Отговорни за направата му са енолозите Петър Илиев и Венета Бакърджиева. Екипът на винарната се е спрял на сорта каберне фран от собственото лозе в село Горно Ботево, близо до Стара Загора, защото отговаря на търсените характеристики. След експерименти в няколко поредни гроздоберни кампании е използван определен парцел, който обработват специфично, за да направят желаното вино. Лозята са 15-годишни, с канелено-горски излужени почви и умерено континентален климат. Гроздето е събрано на 2 септември 2018. Всички технологични процеси са съобразени така, че да се получи само най-финия сок с блед цвят, без да има груби феноли. Ферментацията е в неръждаем съд с подбрани дрожди – комбинация от културни и диви, като се контролират температурата и рециркулациите. Виното е отлежало 3 месеца в употребявани френски бъчви (III-о и IV-о зареждане), не за да има екстракция на вещества от бъчвата, а да се използва процесът на микрооксиженация, протичащ в бъчвата. Целта е да се получи по-интензивен плодов профил в аромата и да се добави още малко подправковост. Следи се също трансформацията във вкуса по време на отлeжането в бъчвата, защото каберне франът е с по-натоварена фенолна структура и в определени случай има риск от наличие на горчивина; но пък именно трансформацията на тези съединения спомага за получаването на значителен обем, баланс и хармония във вкуса. Много подходящо розе за съчетаване с храна.