Елегантен мавруд с благороден комплекс от аромати, гъвкаво, дълго и хармонично вино. Създадено е от единия от собствениците на проекта Камея, Кирил Мързев.
Гроздето за това вино е от над 10-годишни лозя с мавруд в землището на село Брестовица. Беритбата е проведена на 24-25 септември 2018.
Направено е със занаятчийски подход: алкохолната ферментация е проведена по метода на потопена шапка при контролирана температура от 25-28°С. Използвани са селектирани дрожди, с които е търсена чистота на ароматите за максимална сортова изява. Виното е само самоток, без пресова фракция. След проведена ябълчно-млечнокисела ферментация, виното е оставено за естествено избистряне и 1 година отлежаване в български дъбови бъчви от 225 л второ и трето зареждане с висока степен на изпичане. Виното не е филтрирано и не е подлагано на допълнителни обработки. Отлежало е и 2 години в бутилка.