Името на лозето и на виното е вдъхновено от храстите отрупани с дзиндзивки, които са навсякъде около лозовите насаждения. Дзиндзивките са изключително вкусен плод, с характерен аромат и вкус, който повечето от нас познават като хинап.
Този впечатляващ каберне фран е дело на енолога Надка Карагогушева. Гроздето е от 40-годишни насаждения в едноименното лозе в землището на мелнишкото с. Хърсово. Почвите са канелено-горски, богати на карбонати, теренът е хълмист с южно изложение. Гроздоберът е бил на 13 септември 2017 – с подборно бране, преди което е извършено маркиране на по-добрите лози. При постъпване във винарната гроздето е сортирано – първо на гроздове, а след това и на зърна. Ферментацията е на цели несмачкани зърна, с продължителен контакт с ципите. Винификацията е проведена с бавна екстракция и с прецизен температурен контрол. Контактът с ципите е 4 седмици. Малолактичната ферментация е проведена в бъчви. Виното отлежава 9 месеца във френски дъбови бъчви.