Сочно, заоблено, леко пикантно – накратко вкусно вино, съставено от 55% каберне совиньон, 30% мерло, 7% каберне фран, 5% сира и 3% мавруд. Резултат от майсторската работа на енолозите Евгения Георгиева, Калина Дянкова и Младен Енев. Името на бранда Блек Си е свързано с местоположението на Винарско имение Санта Сара в близост до с. Горица, община Поморие, на южните склонове на Стара планина. Намира се на 10 км по права линия северозападно от Несебър. Блек Си е вино, създадено от млади ръце, на крайбрежието на Черно море.
Гроздето от 10-20-годишни лозя от Южна България е брано в периода 20 септември – 19 октомври 2017. Бере се на ръка в малки пластмасови щайги. След последващо ръчно селектиране на чепки и зърна, посредством гравитация се зареждат дървени дъбови ферментатори от френски, немски и австрийски дъб с вместимост 35 – 45 хл. Следва студена мацерация за период от 7-15 дни; общата мацерация е до 30 дни. Малолактичната ферментация протича в дъбови бъчви за период от 4 седмици. Виното отлежава в продължение на 12 месеца в употребявани френски барици и минимум 6 месеца в бутилка преди пускането му в продажба.